Home / Hovedretter / Madpandekager med hakket oksekød
23 marts, 2016

Madpandekager med hakket oksekød

Posted in : Hovedretter on by : Maria Tags: , , , ,

x Forberedelsestid: ½ time x 4 madpandekager
x Samlet tid: ½ time x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

400 g. hakket oksekød
1 stor dåse tomatpuré
1 brev tacokrydderi
1,5 dl. vand
Ca. 200 g. blandet salat (salat, agurk, majs, etc.)
Dressing
4 madpandekager
  1. Brun kødet i en gryde og bland tomatpuré, tacokrydderi og vand i.
  2. Skær grøntsagerne til salaten i mundrette stykker og bland dem til en samlet salat.
  3. Varm madpandekagerne som beskrevet på pakken.
  4. Saml madpandekagerne ved at komme kød, salat og dressing i og rul sammen.

Tip

  • Man kan variere fyldet med bl.a. guacamole, avocado, revet ost, flødeost og/eller salsa.
  • Man kan svitse et løg sammen med kødet for at give lidt ekstra fylde og smag.