Home / Tilbehør / Tomatkartofler
17 november, 2017

Tomatkartofler

Posted in : Tilbehør on by : Maria Tags: , , , ,

x Forberedelsestid: 30 minutter x 3-4 personer
x Samlet tid: 30 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

1½ kg. kartofler
1 tsk. dijonsennep
2 fed hvidløg
3 tsk. karry
1 ds. hakkede tomater
Salt
Peber
Fedtstof til stegning
  1. Skyld kartoflerne og skær dem i både.
  2. Kog kartoffelbådene i letsaltet vand i 5-6 minutter.
  3. Blend de hakkede tomater.
  4. Svits sennep, karry, presset hvidløg, salt og peber på en pande med fedtstof.
  5. Tilsæt de blendede tomater og kog op.
  6. Vend kartoffelbådene i og lad simre i ca. 10 min under omrøring til det tykner og sætter sig fast på kartoflerne.

Tip

  • Pas på ikke at mose kartoflerne under omrøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *