Home / Morgenmad / Müsli med kakao, nødder og kerner
17 november, 2017

Müsli med kakao, nødder og kerner

Posted in : Morgenmad on by : Maria Tags: , , , , , , ,

x Forberedelsestid: 10 minutter x 800 g.
x Samlet tid: 30 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

90 g. kokosolie
180 g. honning
25 g. kakaopulver
325 g. havregryn
2 tsk. vaniljesukker
¼ spsk. salt
250 g. nødder og kerner
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kom kokosolie og honning i en gryde og varm det op.
  3. Kom de resterende ingredienser i gryden og rør rundt.
  4. Fordel massen jævnt ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-20 min.
  5. Rør i müslien jævnligt efter de første 8-10 minutter.
  6. Lad müslien køle helt af før den kommes i en lufttæt beholder.

Tip

  • Rør i müslien under nedkølingen for at forhindre, at den samler sig i klumper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *