1 dåse kondenseret mælk (sødet)
50 g. græskarkerner
50 g. mandler
50 g. durummel
50 g. kokosolie
50 g. sesamfrø
50 g. kokosmel
50 g. havregryn
2 spsk. chiafrø
50 g. hasselnødder
Tænd ovnen på 125 grader (varmluft) og beklæd et ildfast fad (ca. 23 x 23 cm) med bagepapir.
Hak mandler groft og bland alle ingredienser undtagen hasselnødder i en skål.
Fordel massen i det ildfaste fad.
Hak hasselnødder groft og drys ovenpå massen.
Tryk hasselnødderne lidt ned i massen og bag ca. 1 time midt i ovnen.
Afkøl i ca. 15 minutter og skær ud i passende stykker.
Afkøl helt og opbevar i lufttæt beholder i køleskabet.
Tip
Man kan evt. tilføje tørret frugt, kakaonibs eller chokolade.