Home / Snacks / Müslibarer med kerner og nødder
14 februar, 2023

Müslibarer med kerner og nødder

Posted in : Snacks on by : Maria Tags: , , , , , , , , ,

x Forberedelsestid: 15 minutter x 18 stk
x Samlet tid: 1 time og 30 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

1 dåse kondenseret mælk (sødet)
50 g. græskarkerner
50 g. mandler
50 g. durummel
50 g. kokosolie
50 g. sesamfrø
50 g. kokosmel
50 g. havregryn
2 spsk. chiafrø
50 g. hasselnødder
  1. Tænd ovnen på 125 grader (varmluft) og beklæd et ildfast fad (ca. 23 x 23 cm) med bagepapir.
  2. Hak mandler groft og bland alle ingredienser undtagen hasselnødder i en skål.
  3. Fordel massen i det ildfaste fad.
  4. Hak hasselnødder groft og drys ovenpå massen.
  5. Tryk hasselnødderne lidt ned i massen og bag ca. 1 time midt i ovnen.
  6. Afkøl i ca. 15 minutter og skær ud i passende stykker.
  7. Afkøl helt og opbevar i lufttæt beholder i køleskabet.

Tip

  • Man kan evt. tilføje tørret frugt, kakaonibs eller chokolade.

Opskriften er med inspiration fra mommyblog.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *