Home / Snacks / Mandler med salt og røget paprika
7 februar, 2018

Mandler med salt og røget paprika

Posted in : Snacks on by : Maria Tags: ,

x Forberedelsestid: 10 minutter x 200 g.
x Samlet tid: 45 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

200 g. mandler
2 spsk. salt
2 spsk. røget paprika
2 dl. vand
  1. Kog vand og salt til saltet er opløst og tilsæt herefter paprika.
  2. Tilsæt mandler og lad det koge op igen.
  3. Tag gryden af varmen og lad det stå med låg på i 15-20 minutter.
  4. Si vandet fra og hæld mandlerne ud på en bageplade med bagepapir.
  5. Strø evt. lidt salt og/eller paprika over mandlerne.
  6. Bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter ved 150 grader (varmluft).
  7. Rør i dem undervejs.
  8. Lad mandlerne køle helt af inden servering, og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tip

  • Lige når mandlerne kommer ud af ovnen virker de lidt seje – de bliver sprøde når de afkøler.