28 februar, 2016

Brownies

Posted in : Desserter og andre søde sager on by : Maria Tags: ,

x Forberedelsestid: ½ time x Ca. 24 stykker
x Samlet tid: 1 time x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

150 g. smør
3 æg
225 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
90 g. mel
½ tsk. bagepulver
5 spsk. kakao
100 g. fyld (f.eks. valnødder og/eller chokolade)
  1. Smelt smørret og lad køle af.
  2. Pisk æg, sukker og vanille i en skål.
  3. Bland mel, bagepulver, kakao og hakket fyld i en anden skål.
  4. Pisk 1/3 af den tørre blanding i æggesnapsen skiftevis med 1/3 af smørret.
  5. Kom dejen i en form og bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 25 min.

Tip

  • Man kan tilføje revet appelsinskal fra 1 appelsin til æggesnapsen. Saften fra appelsinen kan blandes med flormelis og bruges som glasur.
  • Man kan bruge grofthakkede Oreos som fyld og lave en Oreofrosting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *