Home / Tilbehør / Pesto
24 april, 2016

Pesto

Posted in : Tilbehør on by : Maria Tags: , , , , ,

x Forberedelsestid: 15 minutter x 1-2 dl.
x Samlet tid: 15 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

3 fed hvidløg
100 g. pinjekerner
1-2 dl. olivenolie
1 dl. revet parmesan
1 bundt basilikum eller persille
Salt
Peber
Evt. 1 avokado
  1. Pluk basilikum eller persille og pres hvidløget i en hvidløgspresser.
  2. Kom alle ingredienser i en blender og blend til en ensformig konsistens.
  3. Tilpas mængden af olie og smag til med salt og peber.

Tip

  • Ved at tilføje en avokado bliver pestoen lidt ekstra cremet. Til gengæld holder farven sig ikke pæn så længe, da avokadoen bliver brunlig. For at mindske den brunlige farve kan lidt friskpresset citronsaft tilføjes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *