22 marts, 2016
Sunde Snickers
Comments : 3 Posted in : Desserter og andre søde sager, Snacks on by : Maria Tags: Chokolade, Dadler, Nødder, Peanuts, Rosiner, Sundt
x | Forberedelsestid: 1 time | x | Ca. 20 barer |
x | Samlet tid: 2 timer | x | Print opskrift |
Ingredienser |
Fremgangsmåde |
Bund |
|
250 g. mandler 150 g. rosiner 4 dadler (uden sten) |
|
Karamel |
|
16 dadler (uden sten) 2 spsk. kokosolie 1 tsk. vaniljepulver 2 spsk. kogende vand |
|
Topping |
|
80 g. saltede peanuts 150 g. 70 % mørk chokolade |
|
Tip
- Hvis peanuts hakkes i samme foodprocesser som rosin- eller karamelmassen, kan man med fordel hakke peanuts først, så foodprocesseren ikke er snasket til med rosin eller karamel.
- Det er en god idé at lade chokoladen få stuetemperatur før barerne skæres ud. Dette forhindrer chokoladen i at knække.
- Når peanuts skal trykkes lidt ned i karamelmassen, kan man med fordel lægge et stykke bagepapir over, så man ikke får karamel på fingrene.
- Snickers-barerne smager godt med lidt flødeskum til.
Opskriften er med inspiration fra malenemandrup.dk.
3 thoughts on : Sunde Snickers
Kan godt lide man skal tage bunden ud af køleskabet hehe 😉 tak for opskrift glæder mig til at prøve
Hej Simon,
Haha, ja det kan måske give lidt af en udfordring :-p
Håber du bliver ligeså begejstret for dem som jeg er.
Jeg har ikke prøvet at lave disse Snickers, men jeg har spist én med største velbehag – med flødeskum – og det var en himmelsk fornøjelse!