Home / Tilbehør / Tzatziki
6 maj, 2016

Tzatziki

Posted in : Tilbehør on by : Maria Tags: , , ,

x Forberedelsestid: 15 minutter x 5 dl.
x Samlet tid: 30 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

1 agurk
1 tsk. groft salt
2-3 fed hvidløg
4 dl. græsk yoghurt
2 spsk. dild
2 spsk. citronsaft
Salt
Peber
  1. Riv agurken på den grove side af rivejernet og kom den i en si.
  2. Drys groft salt over og lad stå til afdrypning i vasken i ca. 20 minutter (gerne længere).
  3. Kom græsk yoghurt i en skål og pres hvidløg heri.
  4. Hak dild og bland dild og citronsaft i yoghurten.
  5. Pres saften ud af agurken og kom det i yoghurten.
  6. Smag til med salt og peber.

Stil tzatzikien på køl indtil servering.


Tip

  • Man kan evt. skrabe kernerne fra agurken, hvis man vil have en tykkere tzatziki.
  • Hvis man bruger græsk yoghurt 10% bliver tzatzikien tykkere end med græsk yoghurt 2%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *