24 april, 2016
Kyllingelasagne
Posted in : Hovedretter on by : Maria Tags: Kylling, Loppefrøskaller, Skyr, Spinat, Sundt
x | Forberedelsestid: 1 time | x | 4 personer |
x | Samlet tid: 1,5 time | x | Print opskrift |
Ingredienser |
Fremgangsmåde |
Lasagneplader |
|
100 g. flødeost naturel 4 æg ½ dl. Husk |
|
Fyld |
|
1 løg 3 fed hvidløg 600 g. kyllingebrystfilet 10 champignoner 1 spsk. karry 1 stor dåse tomatpuré 2½ dl. skyr 2½ dl. madlavningsfløde 1 spsk. paprika 1 tsk. spidskommen 1 tsk. cayennepeber Salt Peber 350 g. hakket spinat fra frost (optøet) 200 g. revet ost Olie til stegning |
|
Byg lasagnen op i et ovnfast fad ved at lægge et lag lasagneplader, et lag fyld, endnu et lag lasagneplader, endnu et lag fyld og afslut med revet ost. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25 min.
Tip
- Lad gerne lasagnen sætte sig i 15-30 minutter efter den er taget ud af ovnen – så bliver den mere fast.
- Opskriften passer til to små lasagner i et fad på 24 x 24 cm og et på 24 x 12,5 cm. Lasagnepladerne kan også skæres ud i netop disse størrelser.
Opskriften er med inspiration fra nemlig.com.