Home / Hovedretter / Pasta med gedeost
18 september, 2016

Pasta med gedeost

Posted in : Hovedretter on by : Maria Tags: , , , , ,

x Forberedelsestid: 20 minutter x 3 personer
x Samlet tid: 20 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

500 g. pasta
50 g. pinjekerner
1 frisk rød chili
2 spsk. rosmarin
1 dåse røde kidneybønner
1 rulle gedeost
Salt
Peber
Fedtstof til stegning
  1. Kog pastaen som anvist på pakken.
  2. Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og sæt dem til side.
  3. Hak chili fint og svits den på en pande med fedtstof i et par minutter sammen med rosmarin.
  4. Skyld bønnerne i en si og kom dem herefter i panden med chili og rosmarin. Lad det småstege indtil pastaen er færdigkogt
  5. Når pastaen er færdig hældes vandet fra – gem 1-2 dl. af pastavandet.
  6. Hak/smuldr gedeost og bland sammen med den varme pasta, så gedeosten smelter.
  7. Kom lidt af det gemte pastavand i, til det får en lidt cremet konsistens.
  8. Vend bønner, chili, rosmarin og pinjekerner i pastaen og smag til med salt og peber.

Tip

  • Man kan evt. tilføje bacontern eller tørret skinke skåret i mindre stykker. Steg det sammen med chili og rosmarin, hvor fedtstof undlades.

Opskriften er med inspiration fra Gordon Ramsay – Fastfood med god samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *