18 september, 2016
Pasta med gedeost
Posted in :
Hovedretter on
by :
Maria Tags:
Chili,
Gedeost,
Pasta,
Pinjekerner,
Rosmarin,
Røde kidneybønner
x |
Forberedelsestid: 20 minutter |
x |
3 personer |
x |
Samlet tid: 20 minutter |
x |
Print opskrift |
Ingredienser
|
Fremgangsmåde
|
500 g. pasta
50 g. pinjekerner
1 frisk rød chili
2 spsk. rosmarin
1 dåse røde kidneybønner
1 rulle gedeost
Salt
Peber
Fedtstof til stegning
|
- Kog pastaen som anvist på pakken.
- Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og sæt dem til side.
- Hak chili fint og svits den på en pande med fedtstof i et par minutter sammen med rosmarin.
- Skyld bønnerne i en si og kom dem herefter i panden med chili og rosmarin. Lad det småstege indtil pastaen er færdigkogt
- Når pastaen er færdig hældes vandet fra – gem 1-2 dl. af pastavandet.
- Hak/smuldr gedeost og bland sammen med den varme pasta, så gedeosten smelter.
- Kom lidt af det gemte pastavand i, til det får en lidt cremet konsistens.
- Vend bønner, chili, rosmarin og pinjekerner i pastaen og smag til med salt og peber.
|
Tip
- Man kan evt. tilføje bacontern eller tørret skinke skåret i mindre stykker. Steg det sammen med chili og rosmarin, hvor fedtstof undlades.
Opskriften er med inspiration fra Gordon Ramsay – Fastfood med god samvittighed.