14 august, 2016
Knækbrød
Posted in : Snacks on by : Maria Tags: Frø, Havregryn, Kerner
x | Forberedelsestid: 30 minutter | x | 30 knækbrød |
x | Samlet tid: 1 time | x | Print opskrift |
Ingredienser |
Fremgangsmåde |
200 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1½ tsk. salt 50 g. havregryn 200 g. blandede kerner og frø 1¼ dl. olie 2 dl. vand |
|
Tip
- Blandede kerner og frø kan f.eks. være græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø.
- Man kan evt. drysse sesamfrø eller hørfrø på efter pensling.
- Hvis man vil undgå hvedemel, kan man skifte de 200 g. hvedemel ud med 135 g. mandelmel eller finthakkede mandler.
- Man kan bruge kageudstikkere hvis man vil have andre former end firkanter.
Opskriften er med inspiration fra Den Store Bagebog 3 fra Amo.