Home / Snacks / Knækbrød
14 august, 2016

Knækbrød

Posted in : Snacks on by : Maria Tags: , ,

x Forberedelsestid: 30 minutter x 30 knækbrød
x Samlet tid: 1 time x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

200 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
50 g. havregryn
200 g. blandede kerner og frø
1¼ dl. olie
2 dl. vand
  1. Bland alle de tørre ingredienser og ælt derefter olie og vand i.
  2. Del dejen i to og rul ud på bagepapir – så tyndt som muligt uden der er hul i dejen.
  3. Pensl dejen med vand og skær firkanter i den med en kniv.
  4. Læg bagepapirerne over på bageplader og bag ved 180 grader varmluft i ca. 25 min. til de er gyldne.

Tip

  • Blandede kerner og frø kan f.eks. være græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø.
  • Man kan evt. drysse sesamfrø eller hørfrø på efter pensling.
  • Hvis man vil undgå hvedemel, kan man skifte de 200 g. hvedemel ud med 135 g. mandelmel eller finthakkede mandler.
  • Man kan bruge kageudstikkere hvis man vil have andre former end firkanter.

Opskriften er med inspiration fra Den Store Bagebog 3 fra Amo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *