Home / Hovedretter / Laksefrikadeller
6 maj, 2016

Laksefrikadeller

Posted in : Hovedretter on by : Maria Tags: , , , ,

x Forberedelsestid: 20 minutter x 8 laksefrikadeller
x Samlet tid: 20 minutter x Print opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

400 g. laksefars
150-200 g. bacon i tern
½-1 chili
1-2 spsk. dild
1 spsk. citronsaft
Salt
Peber
Fedtstof til stegning
  1. Kom laksefars og bacon i en skål.
  2. Hak chili og dild fint og kom det i skålen sammen med citronsaft, salt og peber.
  3. Bland farsen sammen og form 8 laksefrikadeller.
  4. Steg laksefrikadellerne i lidt fedtstof i 8-12 minutter. Vend dem undervejs.

Server evt. laksefrikadellerne med ovnrodfrugter og tzatziki.


Tip

  • Man kan sagtens bruge andet fiskefars end laksefars. Jeg synes bare laksefars smager bedst.
  • Man kan evt. komme lidt hakket forårsløg i farsen.
  • Bacon kan skiftes ud med kalkunbacon for at fiskefrikadellerne bliver sundere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *